PDA

View Full Version : Do not locate Word



jdolewee
08-16-2014, 01:28 AM
Hi
I am working with MAcBook Air and BW 9. I want to use a popup for copy a text directly to WORD. But than comes the failure: could not locate WORD. How to solve this problem?
Jan

Precha1
08-16-2014, 09:05 AM
As opposed to copying directly to Word copy to the clipboard then paste to Word.

jdolewee
08-16-2014, 09:19 AM
Thanks,
That's true and it works. I can also copy with the cmd +C / cmd+V but on my Samsung I could do it directly within my Word version. So when I was working on a sermon I could directly copy verses from my Bibleworks in Word with pop-up function. It seems that it doesn't work in the MAC version.

Martinzh
10-07-2015, 05:27 PM
It still doesn't work on Mac.


Thanks,
That's true and it works. I can also copy with the cmd +C / cmd+V but on my Samsung I could do it directly within my Word version. So when I was working on a sermon I could directly copy verses from my Bibleworks in Word with pop-up function. It seems that it doesn't work in the MAC version.

admin
10-08-2015, 10:28 AM
Yup, unfortunately, that is one of the known remaining incompatibilities on the Mac. You can use normal clipboard hotkeys, but the little popup window is not supported on the Mac.

Michael

Martinzh
01-28-2016, 02:01 PM
Accordance has a "Get Verses" (Hot key: Command + Option + A) service that can export verses into other word processors. I wonder if BW can come up with similar function?