PDA

View Full Version : Way to access Configuration Manager without reloading?



ericjdaniels
02-09-2005, 03:23 PM
I was just wondering if there is a quick way to change configurations without having to restart BW6? I have several configurations set up, and when BW starts, the config. manager asks me which one I would like.

As of now that is the only way I know how to switch configurations. Is there an easier way?

Thanks so much,

Eric Daniels

vr8ce
02-09-2005, 04:42 PM
I was just wondering if there is a quick way to change configurations without having to restart BW6? I have several configurations set up, and when BW starts, the config. manager asks me which one I would like.

As of now that is the only way I know how to switch configurations. Is there an easier way?

Thanks so much,

Eric Daniels
That is the quick way. :) No, seriously, the configuration changes only occur at startup (and I think some of them *can* only occur at startup), so that's the only way to do it.

Vince

ericjdaniels
02-09-2005, 06:25 PM
Thanks Vince,

Eric