PDA

View Full Version : Remove Version & Refererence in Browse Window?



SCSaunders
08-14-2009, 04:14 PM
Anybody know how to remove or severely limit the version & reference ID in the browse window?

I'm trying to tweak a single version, parallel display window for recording purposes. I can manipulate the colors no problem. I'd like to manipulate theheckouttathere the version & reference ID in single verse browse mode.

Here's what I mean ...
http://i29.tinypic.com/10ynyfk.png

I've checked here ....
http://i25.tinypic.com/2r3gmf8.png

and here ...
http://i25.tinypic.com/2199sih.png

This ain't no deal-breaker or anything. I merely would like to be able to free up some screen real estate for my recordings.

wie
08-15-2009, 10:27 AM
AFAIK this is not possible.

SCSaunders
08-16-2009, 12:18 PM
AFAIK this is not possible.
First - for answering my question.
Second - for a new acronym AFAIK (http://www.netlingo.com/word/AFAIK.php), AFAIK (http://www.acronymfinder.com/AFAIK.html).
(I must confess, at first I thought you were cussing at me. Sorry.:confused:)

Thirdly, my work around will merely be to "white" the version &/or reference. It's text, so it's colorize-able. Ted Turner did it; so by extrapolation, constipation and supersaturation, I maybe, most definitely, might, possibly do so for certain, or not.

ISalzman
08-16-2009, 12:35 PM
First - for answering my question.
Second - for a new acronym AFAIK (http://www.netlingo.com/word/AFAIK.php), AFAIK (http://www.acronymfinder.com/AFAIK.html).
(I must confess, at first I thought you were cussing at me. Sorry.:confused:)


That was a new acronym for me as well, SC. I had to 'Google' it to decipher it. You learn something new everyday in these forums!