PDA

View Full Version : Prob: No Greek on Command Line



haydnguy
10-24-2007, 07:12 AM
I am stumped. For some reason my greek fonts are not showing up on the command line. I would expect that the font would change automatically when I change to a greek version. Is this an incorrect assumption?

The fonts are showing up just fine in the editor.

I appreciate your help in this matter.

Bob

Michael Hanel
10-24-2007, 09:18 AM
What are you trying to do in the command line? It won't automatically turn Greek just if you type in it, but will be Greek when you type code strings in it. so as soon as you type "." the next letter you type will be in Greek, but without the period you'll still be typing English so you can do things like change book names, display versions, etc.

haydnguy
10-24-2007, 09:24 AM
Yes, of course, that's right Michael. Thank you.

((embarrassed))
Bob

Nathan Jewett
10-24-2007, 12:56 PM
Yes, of course, that's right Michael. Thank you.

((embarrassed))
Bob

If it makes you feel better Bob, I spent about 15 minutes one day trying to figure out why I couldn't get the morphological tags to work on my Greek search before realizing I was still in the BGT. :o