PDA

View Full Version : HALOT: Showing NAS when I hover?



Eagle
05-07-2007, 09:49 PM
How do you choose what translations pop up when you hover on a word in HALOT? Right now it's set to show the NAS, which is not ideal.

Chris

Ben Spackman
05-07-2007, 10:51 PM
On the main toolbar, go to VIEW>Choose Pop-Up versions. You can customize two sets, one set of version(s) for a normal mouseover and a second set if you mouseover while holding shift.

Eagle
05-08-2007, 12:21 AM
Perfect, thanks.

SCSaunders
05-08-2007, 07:15 AM
... and a second set if you mouseover while holding shift.This I did not know. Very cool!