PDA

View Full Version : Cloning BW



Mark Langley
12-16-2006, 12:59 PM
I have question regarding cloning. When I have a clone running, does the clone work completely separate from the original?

Thanks.

Charlie
12-16-2006, 05:17 PM
Hi Mark,

Yes, the clone uses separate settings and saves those settings in separate files when you close the program.

Mark Langley
12-16-2006, 06:22 PM
Hi Mark,

Yes, the clone uses separate settings and saves those settings in separate files when you close the program.


Thanks Charlie.